Billetsalg til Robin Hood åbner den 3. april


HVAD SKER DER LIGE NU?

Lige nu er øjnene stift rettet mod ”Robin Hood”, for selvom der er et halvt år til de første pile flyver, er buen allerede spændt. Som alle nok husker er der premiere i Kulturhus Gamle Bio den 27.juli, og billetsalget begynder 3. april.  

Scenograf Jane Wessely har præsenteret sin scenemodel for lysdesigner og scenemester, og den første audition har givet to nye medspillere. Manuskriptet er klar, filmfotograf Simon Tei er hyret til optagelsxrne i juni, og der er booket plads til prøverne der begynder 3. april.

Lysdesigner Christoffer Gulløv (CG-Light) er i gang med at leje lamper og projektor til filmen, og Sigurd scenemester (Statens Scenekunstskole) regner på hvad scene og dekoration skal koste, og derfor glæder vi os over støtten fra Kulturudvalget. Det er nemlig det den skal bruges til, idet Madammen selv står for løn. Men selvom vi har fået støtte, forsætter formand og næstformand ufortrødent med fund-raising.

Og næstformanden slipper ikke med det. Han er i gang med at bygge rekvisitter og i gang med at skabe et par overdimensionerede græskar, der spiller en vigtig rolle i forestillingen. Og formanden har ligeså travlt; for ved siden af alle forberedelserne, bygger han fire heste og en høstak, mens scenografen sveder over 50 kostumetegninger!

Medlemsaften den 28. januar foregik i den dejligste stemning med en skøn blanding af nye og gamle, der nød de grønne snacks som Jacob ”Hood” serverede. Ligesom hos de fredløse i Sherwood-skoven sluttede flere sig til Madammens kamp for kulturen. Det blev til 12 nye medlemmer og en række tilsagn om at svinge skruemaskinen når scenen skal op, og nål og tråd på systuen. Også til cafeen fik vi tilmeldinger, og endda en cand.mag. i teatervidenskab! Vores eneste problem er nu at få sat alle de frivillige i sving!

Systuen er sikret lokaler fra 1. april, og lige nu bliver der klippet forklæder til de mange cafe-hjælpere og så følger de mange kostumer til de grønne mænd i Sherwood. Senere kommer skaberakker til hestene og rustninger til de onde riddere, og her har Madammen sikret sig hjælp fra et par professionelle teaterskræddere.

På audition den 3. feb. fandt vi en Lillejohn på 192 cm, og en dejlig ond tysker til at slås med ham. Men vi mangler stadig 2 yngre kvinder og 2 unge mænd – og ikke mindst et par teknik-nørder til at styre lys og lyd. Så er du én af dem – eller kender du én – der vil lære mere om lys, lyd og filmoptagelser så skriv til os ved at bruge vores kontaktformular HER

Ord som fællesskab og samvær dukker op igen og igen, når folk melder sig for at være med. De synes Facebook er fint, men at rigtigt nærvær er bedre.

Og det er jo det teater kan, både mens det bliver til og når det opleves. Man er nødt til at være der selv, og i MM er vi samlet om en forestilling, der handler om natur og fællesskab. Det giver god mening.

Hilsen fra Thomas Malling