Februar 2021


En hilsen fra Formanden

Kære Ven og medlem!

Så er det tid til en hilsen fra formanden, der ligesom jer går og venter på at B117, sydafrikanske og andre mutanter skal passere.

Det er ikke sikkert, at alt bliver normalt på samme måde som før når der er styr på corona, måske skal vi til at vænne os til en ny normalitet. Ikke mindst når det gælder klimaet, men et liv hvor vi igen kan være sammen, det skal nok komme.

I Madammen fik to sangfugle og en pianist ”En Lærke” til at lette. Først i Gamle Bio i august, siden på to plejehjem, og skulle så i december have optrådt på ”Kulturstationen” i Humlebæk. Men nye restriktioner tvang lærkerne tilbage i rederne; de trykte plakater måtte hives ned, og noderne stoppes i tasken igen. Men vi regner med at opføre ”Lærken” på Kulturstationen i maj! Håber I alle møder op, når vi kender datoen.

Også ”Hvem Ta’r Skraldet” er på planen igen! Vi regner med, at corona er under kontrol, så vi kan begynde prøver midt i april eller først i maj. Så snart vi får lov, indretter vi systue i Alexandra House, og hvis alt går som jeg regner med, så har vi premiere i Gamle Bio en af de første dage i august, efterfulgt af 15 opførelser frem til Esrum Sø Rundt. Jeg håber at vore tapre syersker, snilde cafe-feer og talentfulde spillere er friske, og vil være med igen.

”Hvem Ta’r Skraldet” bliver en kabaret, hvor alt hvad vi skal se og høre, er hevet op af containerne og bragt til fornyet værdighed på scenen. Vi vil, på en komisk måde, vende alle bøtterne, kaste et satirisk blik på vores forbrug, og glæde – et forhåbentligt stort publikum – med ørehængere fra før og nu.

Vi i bestyrelsen beder jer alle indtrængende om ikke at inhalere virus, og ikke sprede andet end den gode nyhed om, at Madammen ikke er død, men på vej tilbage!

De bedste hilsner fra Formanden.