KØB DIN BILLET NU!

Køb din billet lige her inden de alle er væk

Amtsavisen skriver:

”Madam Mangor sætter nye rekorder for scenografi og kostumer med forestillingen ”Hvem ta’r skraldet”. Fem stjerner til Madammen***** ”niveauet hos mikset af professionelle og amatører er lige så højt som CO2 indholdet i atmosfæren. Rekordhøjt!”
Læs hele anmeldelsen på https://sn.dk/Fredensborg/Anmeldelse-Skraldgrin-med-de-andre-i-biografen/artikel/146014

Klima-kabaret, hvad er det?
Ingen tvivler længere på, at en kommende klimakrise, kan blive langt værre end den vi oplevede under corona. Udfordringerne kan blive enorme og teknologien vil ikke alene kunne løse problemerne.
Heldigvis er mange slået ind på grønnere veje for at finde bæredygtige måder i fremtiden. Også i teateret mærker man de gode intentioner, og nu går Madam Mangor forrest med sin nye forestilling:
                                  ”HVEM TA’R SKRALDET”
Madammen byder på en klima-kabaret fyldt med sange og tekster om vores forbrug, samt alt det affald der kommer ud af det. Meget i en kabaret kan minde om en revy, men kabaretten åbner for flere muligheder, også de mere alvorlige. Alligevel serveres det hele uden løftede pegefingre, og med et komisk blik på vores livsstil. Kabaretten skrives og instrueres af Thomas Malling, har scenografi af Jane Wessely og byder på både professionelle sangere og frivillige aktører. Ved flyglet sidder Mads Jensen, der også akkompagnerede kabaretten ”Det er sommer, det er sol” i 2017.

Teater cafe:
Kom ned i cafeen og nyd vores skønne Wraps med kylling eller Laks – et herligt måltid inden forestillingen begynder.
Cafeen åbner en time før – og her er fadøl og kaffe, skønne romkugler og lækre brownies!

Grøn Mangor:
For at Madammen ikke skal blive beskyldt for ”green-wash”, er alt hun sætter på scenen genbrug. Og når det kommer til CO2, har hun regnskabet i balance. Madammen skaber sin nye scenografi og sine kostumer af alt det, hun kan finde på lodsen og på sit lager.

Teatersult:
Vi har også været på jagt i alt det ”kultur-gods” der er smidt ud. Vi har hevet det bedste af det op af containerne, så vi kan servere det for dig. Vi har støvet skønne sange af; sange som var alt for gode til at ende i forbrændingen. Kun de aktuelle sketches og dialoger er produceret helt fra ny, og ”udledningen” fra dem bliver et komisk blik på danskernes forbrug og madspild, samt kampen for at komme af med alt det, der fylder på loft og i kælder.
Med klimakabaretten sætter Madammen tidens vigtigste emne på scenen, og skaber samtidigt en oplevelse til glæde for de mange, der efter et år i isolation, hungrer efter teaterets nærvær.

Hvor og hvornår:
”Hvem Ta’r Skraldet” opføres i Kulturhus Gamle Bio i Fredensborg med premiere 1. august og forestillinger frem til 21. august i år På hverdage kl. 1930 og lørdag-søndag 1530. Cafeen åbner en time før.

Madammens CV:
Madam Mangor har siden 1994 præsenteret sit publikum, heriblandt kongelige gæster, for store forestillinger i Fredensborg Slotshave og Den Gule Lade på Krogerup, for danseforestillinger i Chaluphuset ved Esrum Sø, og for sin helt egen blanding af film og teater på Asminderød Kro og i Kulturhus Gamle Bio.Det er forestillinger skabt som samarbejde mellem professionelle og frivillige kræfter, med støtte fra Fredensborg Kommunes Kulturudvalg og kulturelle fonde. I Madammens forestillinger lægges vægt på en komisk tilgang og en fabulerende scenografi.

Støt Madammen!
Madammen er non-profit og gør hvad hun kan for at få balance i budgettet. Hun glæder sig derfor over al den frivillige hjælp hun kan få, som f.eks. de frivillige syersker der lige nu sidder ved maskinerne, og er med til at skabe kostumer ud af alt det vi har på lageret!
Men vi har brug for flere hænder. Vi skal have hjælp i cafeen til august, når publikum skal have serveret kaffe og kage og have skænket fadøl, og er du teknik-nørd der vil lære mere om microports og LEED lys, så ring til os. Hvem ved, måske kender du en ung mand eller kvinde der bare vil elske at styre lys og lyd.
Det kan også være det klør i fingrene på dig for at svinge skruemaskinen og hjælpe vores tømrer med at bygge scene. Vi tager vi imod med glæde, og byder på et dejligt fællesskab omkring tidens vigtigste emne. Du kan også støtte ved at være medlem og ved at gøre andre opmærksom på vores kabaret.  

Send en mail til Thomas på eller ring 2757 3906.

KØB DIN BILLET NU!

Køb din billet lige her inden de alle er væk


 • Februar 2021

  En hilsen fra Formanden

  Kære Ven og medlem!

  Så er det tid til en hilsen fra formanden, der ligesom jer går og venter på at B117, sydafrikanske og andre mutanter skal passere.

  Det er ikke sikkert, at alt bliver normalt på samme måde som før når der er styr på corona, måske skal vi til at vænne os til en ny normalitet. Ikke mindst når det gælder klimaet, men et liv hvor vi igen kan være sammen, det skal nok komme.

  I Madammen fik to sangfugle og en pianist ”En Lærke” til at lette. Først i Gamle Bio i august, siden på to plejehjem, og skulle så i december have optrådt på ”Kulturstationen” i Humlebæk. Men nye restriktioner tvang lærkerne tilbage i rederne; de trykte plakater måtte hives ned, og noderne stoppes i tasken igen. Men vi regner med at opføre ”Lærken” på Kulturstationen i maj! Håber I alle møder op, når vi kender datoen.

  Også ”Hvem Ta’r Skraldet” er på planen igen! Vi regner med, at corona er under kontrol, så vi kan begynde prøver midt i april eller først i maj. Så snart vi får lov, indretter vi systue i Alexandra House, og hvis alt går som jeg regner med, så har vi premiere i Gamle Bio en af de første dage i august, efterfulgt af 15 opførelser frem til Esrum Sø Rundt. Jeg håber at vore tapre syersker, snilde cafe-feer og talentfulde spillere er friske, og vil være med igen.

  ”Hvem Ta’r Skraldet” bliver en kabaret, hvor alt hvad vi skal se og høre, er hevet op af containerne og bragt til fornyet værdighed på scenen. Vi vil, på en komisk måde, vende alle bøtterne, kaste et satirisk blik på vores forbrug, og glæde – et forhåbentligt stort publikum – med ørehængere fra før og nu.

  Vi i bestyrelsen beder jer alle indtrængende om ikke at inhalere virus, og ikke sprede andet end den gode nyhed om, at Madammen ikke er død, men på vej tilbage!

  De bedste hilsner fra Formanden.