Så er vi i gang og anmeldelserne har været overstrømmende – se nogle af de rosende ord her:


Frederiksborg Amtsavis:
Så sjovt kan det gøres” “Fem meget store stjerner“.
* * * * *

Steen Lünell:
Fantastisk forestilling. Slapstick og crazykomik på højt plan. Jeg var underholdt hele vejen igennem og overvejer kraftigt at se forestillingen igen. Thomas Malling er en gave til Fredensborg. Han har i over 20 år leveret store teateroplevelser til byen, og denne forestilling er ingen undtagelse. Den SKAL ses“.
* * * * *

Jerry Ritz:
Snyd ikke Jer selv for at opleve den helt forrygende forestilling. Tempofuldt, musikalsk og super underholdende. Kan varmt anbefales”.
* * * * *

Jeanette Bille Kjeldsen
En glad, sjov og musikalsk aften. Mange dygtige dansere og spillere på scenen. Tak for oplevelsen“.
* * * *

Trine Thonning Jørgensen:
Vi græd af både grin og rørelse gennem hele jeres imponerende præstation – tak for en kæmpe oplevelse – godt klaret at ramme plet hos både børn på 11, 14 og 16 år samt to forældre”.

Kaj Borchert:
Folmer går i biffen er et herligt stykke fuld af musik der får salen til at koge anført af Tom McEwan. Han er stadig i topform. Dygtige skuespillere, dansere — og helt genialt går skuespillerne ind og ud af en film der kører i baggrunden. Mesterlig timing. Skal opleves.

Lisa Dorst:
Skynd jer og køb billet til ” Folmer går i biffen” . I vil ikke fortryde, det er et par timer med fest og farver og crazy-komik. Dygtige mennesker der står bag både skuespillere, scenografi, kostumer, instruktion og musik! Dygtigt gjort!

Jonathan Lanz:
That’s Entertainment !

Folmer og alle de andre er klar til at “genåbne” Fredensborg Biografteater alle dage frem til 5. september undtaget mandage samt den 29. og 30. august – så skynd dig at booke din billet.